UdviklingsParken

At bo i en udviklingspark - All inclusive​

  • ​Driver du din virksomhed hjemmefra?
  • Mangler du professionelle rammer, hvor du kan møde dine kunder?
  • Savner du kolleger?
  • Ønsker du sparring omkring din virksomheds udvikling?
  • Savner du et større erhvervsnetværk?

Bliv en del af noget større, når du placerer din virksomhed i UdviklingsParken ​

I UdviklingsParken får du tid det væsentlige. Vi leverer de professionelle rammer, så du får tid til at udvikle din virksomhed. Der bor p.t. omkring 15 virksomheder i UdviklingsParken. 

Se hvilke virksomheder du kan bo sammen med i UdviklingsParken her..

Se brochuren om UdviklingsParken her.

DU FÅR ADGANG TIL

Reception til modtagelse af dine gæster og servicering

Nyd godt af udsøgt betjening i vores bemandede reception, hvor medarbejderne tager sig af alt fra gæstemodtagelse og telefonpasning til fordeling af post og pakker til din egen postkasse og advisering til dig, så snart du modtager pakker.

Åbningstider og kontakt:

Mandag-torsdag 09.00-16.00

Fredag kl. 09.00 – 15.00

Telefon: 73 84 85 00

Vær opmærksom på, at fredagen efter Kr. Himmelfart samt dage før jul og mellem jul og nytår er receptionen ikke bemandet. Du vil altid få besked om ændring af åbningstiderne. 

Mødelokaler

Hold dine møder i professionelle rammer i UdviklingsParken. Du får adgang til mødelokaler fra 2 til 50 personer, så du er sikret moderne faciliteter til dine kunde- og partnermøder. Du kan booke mødelokaler i forskellige størrelser og i lyse og tiltalende lokaler. Vi sørger naturligvis for forplejning, hvis behovet er der.

Gratis mødelokaler i andre udviklingsparker

Som virksomhed i vores udviklingspark har du gratis adgang til mødelokaler i en lang række andre udviklingsparker i Danmark og Tyskland. Nogle steder er mødelokalerne dog til nedsat pris.​

Markedsføring af din virksomhed

Som virksomhed i vores udviklingspark bliver du eksponeret med skilt uden for UdviklingsParken, i huset, samt på vores hjemmeside, hvor der vil blive linket til din hjemmeside. Derudover bliver din virksomhed præsenteret på en præsentationsskærm, og du får en velkomstomtale i vores nyhedsmail, som sendes ud til over 950 virksomhedsejere..

Trådløst internet

Du har selvfølgelig adgang til trådløst internet overalt i vores udviklingspark.

Porto, print og kopi

I UdviklingsParken har du adgang til både porto, kopi og printerrum hvor du får din egen kode.

Faglige og inspirerende arrangementer

I UdviklingsParken holder vi løbende faglige arrangementer, hvor vi går i dybden med emner, der er interessante for virksomheder og iværksættere.

Se UdviklingVejens kommende arrangementer her.

Fællesmøder

Som virksomhed i vores udviklingspark bliver du en del af et netværk af iværksættere og virksomheder. Hver fredag er der fælles morgenbrød og hygge i frokoststuen.

Desuden afholdes der fællesmøder efter behov, hvor alle virksomhederne i UdviklingsParken inviteres og vi spiser sammen, deler viden og netværker.

"Reolen"

I Reolen finder du god viden og inspiration. Reolen er et sted, hvor du henter seneste nye viden, inspiration, metoder og ideer, der fx gør dit møde til en succes. Du kan som lejer i UdviklingsParken gratis låne inspirerende iværksætter og erhvervsbøger.​

Aviser

Vi tilbyder hver dag ”friske” aviser fra både lokalområdet, regionale aviser og landsdækkende, samt diverse fagaviser og blade, som ligger til din rådighed i receptionen.

Alarm

Vores hus er udstyret med et professionelt alarmsystem, så ditne ting altid er sikret mest muligt. Du får egen nøgle og kode, så du kan arbejde døgnet rundt, præcis når det passer dig.​

​​

”Kaffebaren”

Nyd en stille kop kaffe eller kakao i køkkenet. Her kan du holde dine uformelle møder eller tage en lille pause.

​​

Gratis parkeringspladser - lige uden for døren

Hos os er der altid parkeringspladser lige uden for døren!

​​

Vejen til vækst

Som virksomhed i vores udviklingspark tilbyder vi udviklingsforløb tilpasset netop din virksomhed sammen med vores erhvervskonsulenter. Vi er i huset og står altid klar, hvis du har brug for hjælp.

”Walk & Talk” og løberuter

Vi ligger midt i Rødding by med gode muligheder for at løbe eller gå en god lang tur i de grønne omgivelser. Vi har forskellige forslag til løberuter og vandreture i varierende længder og sværhedsgrader, som findes i vores reception. Benyt lejligheden til at få lidt luft under dit møde med en ”Walk & talk”. Det giver fornyet energi og klarer tankerne at gå en tur i det grønne.​​​

Vil du høre mere om UdviklingsParken, eller vil du forbi og se lokalerne?

KONTAKT

Lone Skrydstrup​

Administration & projektmedarbejder

Tlf: 73 84 85 00 / 22 64 85 07

Mail: ls@udviklingvejen.dk

​​