Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Akademiuddannede Bæredygtighedskoordinatorer

En oplagt mulighed for at rekruttere en ny medarbejder, der kan tage bæredygtighedskasketten på.

Virksomheders ansvarlighed og bæredygtighed har fået større opmærksomhed end nogensinde før. Det har stigende betydning for bl.a. underleverandører, kunder og medarbejdere. Derfor er det essentielt at komme i gang med denne proces så hurtigt som muligt. Lige nu står kompetente personer klar, der kan håndtere kompleksiteten i klimaregnskaber og ESG-rapporter (Environmental, Social and Governance).

Jobcenter Vejen har haft syv ledige deltagere med på Job7-opkvalificeringsforløbet Bæredygtighedskoordinator, som er foregået på IBA Erhvervsakademi i Kolding.

Kandidaterne kommer med en bred vifte af kompetencer, som kan være værdifulde for enhver virksomhed, uanset dens størrelse eller industri. Ud over deres ekspertise inden for klimaregnskab og udarbejdelse af ESG-rapporter, besidder de også erfaring og kvalifikationer inden for andre områder.

Fem af de passionerede koordinatorer giver her en kort beskrivelse af deres de faglige kompetencer som de har udover bæredygtighed, samt deres personlige kompetencer.

Claus:

"Jeg har mange års erfaring fra it-verden og arbejdet med såvel UX som projektledelse herunder også personaleledelse. Jeg er god til hurtigt at sætte mig ind i en ny kontekst og opnå forståelse for, hvad der er vigtigt for en kunde - og hvad der kan vente til senere.
Jeg kan garantere, at I vil møde en positiv person, som brænder for at få skabt struktur og indhold i jeres klima- og ESG-regnskab såvel i en kort som en længere relation.
Kontakt mig endelig på 5152-4950 //clausmo@gmail.com"

Lærke:

”Jeg er uddannet anlægsgartner, Jordbrugsteknolog og har et kursus i ESG-rapportering og klimaregnskab. Jeg elsker nye udfordringer, og er derfor altid åben for flere opgaver. Som virksomhed vil I få en medarbejder som bidrager til den positive stemning på arbejdspladsen, da jeg tror på at når alle har det godt så bliver der produceret mere.
Kan I bruge mine kompetencer i jeres grønne omstilling, så tag meget gerne kontakte mig på tlf.
51 93 80 16 eller e-mail: jnd091213@gmail.com"

Linette:

”Jeg har en professionsbachelor i International Hospitality Management, hvor jeg kan bidrage med ledelsesværktøjer, fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling, samt det strategiske arbejde. Jeg har netop afsluttet kurset som Bæredygtighedskoordinator på IBA, da jeg brænder for den grønne omstilling og ESG, hvor menneskerne er i fokus. Jeg ser mig selv som et struktureret menneske, med et godt overblik, er lærenem og har let til smil og latter. Hvis det lyder som noget for dig og din virksomhed, så kontakt mig endelig på tlf. 26828306 eller e-mail: linettex77@live.dk"

Vira:

”Projektleder med praktisk erfaring inden for økonomiske aktiviteter. Jeg har stor erfaring med at arbejde i en bank. I mere end 10 år har jeg arbejdet med projekter omkring implementering af bankprodukter i Ukraine. Klimaregnskaber er derfor min foretrukne opgave, og ud fra analyseværktøjer kan jeg beregning virksomheders påvirkning på miljøet. 

Mine personlige egenskaber er ansvarsbevidsthed, målrettethed, som gør mig til en værdifuld kandidat til stillinger inden for bæredygtig udvikling og grøn omstilling.
Jeg kan kontaktes på tlf. 50 26 66 92 eller e-mail: vera.demyanyuk@gmail.com"

Bodil:

”Som matematiker er jeg god til planlægning og analysere data og informationer, og jeg har været vant til at strukturere arbejdsopgaver og tid, og altid levere i høj kvalitet, så andres arbejdsopgaver tilpasses deres behov for fleksibilitet.


Som kollega skaber jeg med min troværdighed ro og gennemsigtighed, hvilket gør, at mine kolleger betragter mig som en oprigtig, venlig og generøs person, der vil dem noget godt.
Kontakt mig gerne på tlf. 40 31 86 30 eller e-mail: blmulvad@gmail.com"


Er klimaregnskab og ESG kommet på dagsordenen i din virksomhed?
Tøv endelig ikke med at tage direkte kontakt til de fem dygtige Bæredygtighedskoordinatorer eller virksomhedskonsulent Mette Schmidt, Jobcenter Vejen E-mail: mhs@vejen.dk tlf. 61 16 75 07

Bagerst fra venstre: Linette, Bodil. Forrest fra venstre: Claus, Vira og Lærke​. Fotokilde: Jobcenter Vejen.

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab