Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Studerende i virksomheden

​Overvejer du at få en studerende i virksomheden?

UdviklingVejen deltager løbende i uddannelsesmesser for at få kontakt til studerende, der kunne tænke sig at finde en virksomhed til et projekt, en virksomhedspraktik eller et studiejob.

​Deltagelsen giver kontakt til unge fra mange forskellige studieretninger. Fra ingeniører, finansøkonomer, maskinteknikere, kemi og bioteknologi over til videregående uddannelser indenfor markedsføring, internationalt salg og handel, som viser interesse for at arbejde for en virksomhed i Vejen Kommune.

Derfor har UdviklingVejen lavet en oversigt med studerende, hvor der skelnes mellem studieretninger og projekt, studiejob eller praktik.

Opgaverne for praktikanter kan falde i mange kategorier. Eksempelvis inden for marketing, Sociale Medier eller markedsanalyser. Derfor har UdviklingVejen lavet et eksempel, på hvilke elementer der kan indgå i en opgave/job beskrivelse. Hent inspirationen her.

Er der en eller flere potentielle kandidater til din virksomhed, så kontakt os, og få tilsendt kontakt oplysninger og evt. CV på vedkommende.​​​

Har du udfordringer med at rekruttere dygtige ingeniører til din virksomhed?

DTU og Innovationsnetværket for Miljøteknologi er gået sammen for at hjælpe danske virksomheder med at rekruttere nyuddannede udenlandske ingeniører fra DTU.

DTU uddanner årligt over 1.500 internationale kandidater, som universitetet i højere udstrækning ønsker kommer ind på det danske arbejdsmarked og fastholdes i Danmark, så de kan bidrage til vækst i virksomhederne.

Konkurrencen om de bedste er benhård, for Danmark er langtfra det eneste land i verden, der har brug for højt specialiseret arbejdskraft.

For at hjælpe danske virksomheder med at få andel i DTU’s internationale talent, får din virksomhed nu mulighed for, at en DTU forsker hjælper med at finde den rigtige kandidat og understøtter indkøringsfasen af den internationale kandidat i din virksomhed, således at overgangen til og opholdet i virksomheden bliver en succes.

Målsætningen er, at virksomheden efter forløbet fastansætter den internationale kandidat.

Se hele flyeren her.. (Bemærk af flyeren starter med en beskrivelse af Erhvervs PhD, se nederst i flyeren).

Kontakt Viggo Aaberg Kærn, DTU

Tlf.: + 45 24 92 17 72

viak@dtu.dk​

Er du interesseret i en eller flere kandidater på listen med studerende?

KONTAKT

ULRIK UHRSKOV

Erhvervskonsulent

Tlf. 23 26 50 62

Mail: uu@udviklingvejen.dk

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab