Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Mentorordning

Står din virksomhed overfor særlige udfordringer?

Så kan det måske være en idé at få tilknyttet en erfaren, lokal mentor via UdviklingVejen. Vores mentorkorps består af lokale, erfarne sparringspartnere, der kan bistå dig med råd og vejledning. Det kan fx. være i forbindelse med din virksomheds strategiske planlægning og udvikling.

En mentor er ofte med til at sikre, at virksomheden fastholder fokus på de områder, der er væsentlige for vækst og overlevelse. Mentoren stiller de udfordrende spørgsmål og er med til at opsætte mål for din virksomhed.

Medlemmer af UdviklingVejen kan gratis få tilknyttet en kvalificeret og kompetent mentor. Mentorerne har alle en stor erfaring omkring virksomhedsdrift, men har alle specifikke kompetencer indenfor hver deres område.

For at finde den mentor der passer bedst til dig og din situation, foretager vi en individuel screening med afklaring af de væsentligste indsatsområder. Derefter finder vi mentorer, som matcher de behov, og der arrangeres møder med kandidaterne, hvorefter det bedste match findes.

Mentorforholdet er tidsbegrænset, og det er gratis for medlemmer af UdviklingVejen, og som har virksomhed i Vejen Kommune at deltage i ordningen.

Vil du høre mere om mentorordningen?

KONTAKT

ULRIK UHRSKOV

Erhvervskonsulent

Tlf. 23 26 50 62

Mail: uu@udviklingvejen.dk

​​

KLAUS ARNEGAARD

Erhvervskonsulent

Tlf. 22 45 15 31

Mail: ka@udviklingvejen.dk

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab