Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Personlig kontakt og fremdrift

Hans Kristian Kristiansen, direktør Schrøder A/S er glad for at drive virksomhed i Vejen Kommune.​

Hans Kristian Kristiansen overtog i 2007 Schrøder A/S i Holsted, og han fortæller om sin oplevelse af at have sin virksomhed beliggende i Vejen Kommune.

Først og fremmest tænker jeg virkelig godt gået og stort tillykke til kommunen. Der bliver lagt mange kræfter i at være en erhvervsvenlig kommune, så det er et kæmpe skulderklap og en fjer i hatten, når andre også kan se dette”.

”Hvor er det et godt sted, jeg driver min virksomhed. Det giver mig en vished om, at den dag jeg står med et behov for at få noget igennem kommunens ”maskine", så er det top prioriteret og i de bedste hænder”, siger Hans Kristian Kristiansen.

Hans Kristian Kristiansen mærker på sin egen virksomhed, at der altid bliver taget hånd omkring tingene og processerne bliver altid fulgt op med personlig kontakt, så gryden holdes i kog.

Jeg har gennem det seneste år haft flere kontakter ind i kommunen i forbindelse med forskellige scenarier. Jeg syntes, at kommunen behandler mine henvendelser hurtigt og i overensstemmelse med mine forventninger”, fortæller Hans Kristian Kristiansen.

Vi har holdt flere møder omkring den pågældende sag, som altid følges op med et referat og en plan for den videre fremdrift. Det er til at forholde sig til", uddyber Hans Kristian Kristiansen. Derudover er altid en mulighed for at komme i personlig kontakt med de personer, der er på sagen, hvilket jeg godt kan lide”, slutter Hans Kristian Kristiansen.


LÆS MERE
DI har vurderer kommunernes erhvervsvenlighed ud fra virksomhederne, der giver deres bud på, hvordan de oplever bl.a. sagsbehandling, trafikforhold, skatte- og afgiftsniveau på den dialog, de har med kommunen. Læs mere om resultatet: her

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab