Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Dansk Fødevareakademi

Da​nsk Fødevareakademi er dit brancheakademi, der giver nem adgang til kompetenceløft af dig og dine medarbejdere.

Dansk Fødevareakademi har til formål at bid​rage til den danske fødevarebranches vækst og udvikling. Vi henvender os til til fødevarevirksomheder samt hotel- og restaurantvirksomheder i hele Danmark for, gennem kompetenceløft, at bidrage til at du og dine medarbejdere når jeres fulde vækstpotentiale.

Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. Det betyder konkret, at vi vil bidrage til at din virksomhed kommer fra A til B med jeres vækstplaner, gennem kompetenceløft af eksisterende medarbejdere - også ledelsen.

Vi er uvildige vejledere omkring efteruddannelse på alle niveauer og faglige områder.

Dansk Fødevareakademi giver jer konstant adgang til uvildig sparring. I får kortlagt jeres virksomheds udfordringer og potentialer, der giver jer en kompetence-plan for, hvor I kan få det bedste udbytte af opkvalificering og udvikling.​

I er selv med til at sætte rammerne for de uddannelsesaktiviteter der tilbydes: hvad der skal indgå, hvordan det skal foregå, og hvornår det skal afvikles. Det er jeres garanti for, at I får de relevante kompetencer i hus og kan gå fremtiden sikkert i møde.

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab