Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Vejen Kommune - Centrum for fødevareproduktion i Danmark

​Fødevarebranchen er med mere end 4000 medarbejdere den største branche i Vejen Kommune. Den stærke position er styrket de sidste år, bl.a. med etablering af Danish Crowns kvægslagteri i Holsted, Aqua Pri's sandart produktion i Gamst og ikke mindst Eurofins' vækst i Ladelund.

Fødevarebranchen er i Vejen Kommune repræsenteret i alle led i værdikæden, fra landbrugets råvarer over produktion, produktinnovation, fødevaresikkerhed, frysekapacitet, logistik og til afsætning.

Forsyningskæden omkring fødevarebranchen er veletableret, hvilket giver et robust udvalg af leverandører. Her er kvalificeret arbejdskraft, og endelig har Vejen Kommune specialiseret sig med ekspertise som en af Danmarks mest effektive kommuner til plan- og myndighedsbehandlinger til fødevarebranchen.

Danmarks stærkeste klynge indenfor fødevaresikkerhed.

Med virksomheder som Eurofins, Force Technology, SPF Danmark, Fødevarestyrelsen, Fødevarekonsulenten, dyrlægerne og ikke mindst produktionsvirksomhedernes egenkontrol har Vejen Kommune Danmarks stærkeste klynge indenfor fødevaresikkerhed. Denne kompetence indenfor fødevaresikkerhed er et væsentligt element i Danmarks succes som eksportør af fødevare til hele verden.

UdviklingVejen faciliterer videndeling og netværk fødevarevirksomhederne imellem.

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab