Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Månedens virksomhed i juni er Jawin Safe Trip ApS

Jawin Safe Trip Danmark blev grundlagt i 2009, og importerer Xpoint GPS og Smart Start Alkolåse. Virksomheden er beliggende i Brørup.

GRUNDLÆGGER OG INDEHAVER ER JAN WINUM POVLSEN

Kommunikationsløsninger har været Jan Winums Povlsens levebrød siden 1998, hvor især flådestyring har været hans helt store interesse. Jawin Safe Trip har forskellige produktkategorier herunder Xpoint og Smart Start alkolås se beskrivelse herunder.

XPOINT

Xpoint specialicerer sig i flådestyring til både til private og erhverv. Jawin Safe Trip leverer specialløsninger til mange formål, f.eks. servicerer de kunder med GPS-enheder i bilerne og Manager på telefoner hvor de indberetter, hvad de har lavet, som tilsammen bliver til en faktura til deres kunder. Tidsbesparende og effektivt.

Læs mere her.​

ALKOMETER

Med et alkometer kan du måle din alkoholpromille som en sikker test, før du skal køre fra en festligbegivenhed. Alkometre kan også bruges til at sikre, at der ikke er alkoholpåvirkede på arbejdspladsen, i foreninger eller lignende.

Læs mere her.

SMART START ALKOLÅSE

Alkolåsordningen er for bilister, der er frakendt førerretten. En Alkolås fungerer som en startspærre, hvor bilen først kan starte, efter at føreren har blæst og resultatet er en promille under det tilladte.

Læs mere her.

GODKENDT

Alkolåsordning kræver godkendelse fra myndighederne.

Smart Start alkolås har været godkendt af Rigspolitiet og Trafikstyrelsen som leverandør af alkolåse til alkolåsordningen siden 2005.

Jawin Safe Trip er godkendt af Rigspolitiet og Trafikstyrelsen som leverandør af alkolåse til alkolåsordningen for bilister, der har fået frakendt førerretten.

Der findes to forskellige alkolåsordninger: Den frivillige og den obligatoriske alkolås-ordning. Der er forskellige betingelser knyttet til de to ordninger. Hvilken én du er omfattet af, afhænger af promillen under spirituskørsel og tidligere domme for denne forseelser.

Deltagelse i alkolåsordningen er brugerfinansieret.

IDEEN

Ideen med Smart Start alkolåse startede ved, at Jan Winum Povlsen tog kontakt til forskellige politikere, for at drøfte ideen om den samfundsmæssige besparelse ved at benytte alkolåse. Med sig havde han dokumenterede erfaringer fra Australien, USA og Canada, der viser 30 % mindre tilbagefald efter et forløb med en alkolås.

Mange offentlige og private virksomheder har alkolåse installeret som forbyggende foranstaltning og for at vise internt i virksomheden, at de ikke accepterer alkohol på arbejdspladsen og eksternt som imagepleje.

Jawin Safe Trip tilbyder bilister i ordningen en landsdækkende levering og montering på et deres mange servicecentre. Det er muligt at købe eller leje en alkolås med løbende service og vagtelefon 24/7.

VIL DU VIDE MERE

Jawin Safe Trip
Læborgvej 66
6650 Brørup

Tlf. 70 89 00 10  

www.jawin.dk

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab