Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Unik pensions- og forsikringsløsning

UdviklingVejen & Pensionsselskabet.dk udbyder i et partnerskab en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet små og mellemstore medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Vi har gennem en årrække uden held søgt pensionsselskaber, der har kunnet lave en pensions- og forsikringsløsning til små virksomheder. Derfor er vi utrolig glade for, at vi i samarbejde med Pensionsselskabet.dk har fundet en vej til at pulje de små virksomheders forsikringer, så prisniveaet bliver attraktiv også for de af UdviklingVejens medlemmer, der er iværksættere og små virksomheder”, siger direktør ved UdviklingVejen.

Den nye pension- og forsikringsløsning indeholder nogle skarpe priser uden at gå på kompromis med forsikringsdækningerne. Ud over de sædvandlige fordele ved en firma-pension, så er ordningen specielt tilpasset, så den passer til ejerledere, som oftest først kender deres indkomst, når året er gået”, siger Stig Wetterstrøm, direktør ved PensionsSelskabet pension & health care services.

Det unikke ved det nye medlemstilbud er muligheden for at tegne en fleksibel pension og forsikringsløsning, hvor der altid indgår en sundhedssikring. Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen, er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald. Forsikringstilbuddet er fleksibelt, og især forsikringen for tab af erhvervsevne er meget attraktiv for små virksomheder.


Det nye unikke pensions- og forsikringstilbud til UdviklingVejens medlemsvirksomheder har fokus på opretholde trivsel og sundhed, og i at gribe medarbejdere ved at sætte tidligt ind. Dette har en væsentlig betydning for at sikre UdviklingVejens medlemsvirksomheders fortsatte drift også under sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald. 

MEDLEMSFORDEL FOR UDVIKLINGVEJENS MEDLEMMER

For at få del af de mange fordele ved pensions- og forsikringsløsningen gennem UdviklingVejen og Pensionsselskabet.dk, skal du være medlem af UdviklingVejen.


VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at vide mere om dette nye og unikke pension- og forsikringstilbud?

KONTAKT

Erhvervskonsulent

Klaus Arnegaard​

Tlf. 22 45 15 31

Mail: ka@udviklingvejen.dk

LINK TIL BROCHURE

Du kan finde et link til en brochure om det nye pension- og forsikringstilbud til UdviklingVejens medlemsvirksomheder her.

VIL DU VIDE MERE?

Har du interesse for pensions- og forsikringstilbuddet, og vil du vide mere? Udfyld nedenstående formular og vi vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med mere information, der er tilpasset dig og din virksomheds aktuelle behov. 

UDFYLD DENNE FORMULAR VED INTERESSE

Er du medlem ved UdviklingVejen? *

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab