Informationsmøder for iværksættere

- en vigtig investering inden du går i gang!

Vores informationsmøder tager kun et par timer, men det kan blive de vigtigste timer i dit nye liv som selvstændig. Møderne er målrettet dig, som har en tanke om at starte egen virksomhed - eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting, man skal tænke på, når man skal drive sin egen virksomhed. Nogle er gode at vide, før man går i gang, andre er uundværlige i opstartsprocessen. Du får også en introduktion til de muligheder for rådgivning og hjælp, der findes for iværksættere.

Målet med mødet er, at du føler dig klar og godt klædt på til at tage springet ud i livet som selvstændig, og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der spænder ben for nye iværksættere.

Informationsmøderne arrangeres af de lokale erhvervskontorer. Som iværksætter i Trekantområdet kan du frit vælge at komme til det møde, der passer dig og din kalender bedst. Uanset hvilken kommune, det foregår i.​

Læs mere om Iver.dk her.

Vil du høre mere om informationsmøder for iværksættere?

KONTAKT

ULRIK UHRSKOV

Erhvervskonsulent

Tlf. 23 26 50 62

Mail: uu@udviklingvejen.dk