Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

​Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning

Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning er din lokale samarbejdspartner når der f.eks. skal holdes firmafest, sommerfest, møde, messe, julefrokost, jubilæum og andre firmaarrangementer.

Alt til arrangementet

Som totalleverandør er det vores mission at gøre det nemt at være arrangør. Vi er gerne med helt fra starten og kan hjælpe med rådgivning, opmåling, planlægning, tegninger og kontakt til myndigheder, hvis der er behov for det.

Vores store sortiment omfatter alt fra:

  • Telte inkl. gulve
  • Borde & stole
  • Service
  • Stofduge & servietter
  • Lysekroner & lyskæder
  • Flagallé & rød løber
  • Toiletfaciliteter

Derudover andet tilbehør som f.eks. en stor grill, musikanlæg, bar, fadølsanlæg, popcornmaskine m.m. Alt leveres med stor fleksibilitet.

Stor nyhed i sortimentet

Vi har netop anskaffet os en topmoderne toiletvogn. Vi er de første, der kan tilbyde en toiletvogn med så stor kapacitet. En dobbelt V.I.P vacuum toiletvogn med 2 vandskyllende toiletter. Tilslut kun strøm og vognen er klar til brug. Den er hurtig at stille op, og er derfor super smart selv ved mindre arrangementer.

Flotte hvide telte

Skal I holde reception i jeres virksomhed, så udnyt muligheden og brug en teltløsning i stedet for evt. at tømme lager/produktionslokaler. Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning sætter op lige efter jeres ønske, og kan sørge for opstilling, opdækning og pynt på borde. Vi kan lave op til flere indgang/udgangs telte (vindfang), så vi nemt kan opvarme teltet og dermed sikre en dejlig temperatur. Hold reception om dagen og fest om aftenen, vi hjælper med at stille om og derved sikre, at I som arrangør også kan nyde dagen.

Skal det være udover det normale, har vi også Innerline og panoramavinduer, der sammen med hvide benskjulere og prisme lysekroner sikrer et virkelig elegant udtryk.

Service

Flot hvidt porcelæn i topkvalitet. Vores tallerkner er ø26 cm store, det sikrer, at maden kan anrettes elegant, og med vores Sequence krystalglas – i den klassiske tulipanform -  får man en unik vinoplevelse! Vi har hele 3 modeller i sortimentet: Rødvin 74 cl - Hvidvin 44 cl - Dessertvin 35 cl. Glassene har overlegen styrke, langvarig glans og perfekt akustik. Desuden fremhæver de vinens nuancer, aromaer og smag. Ønsker du derudover et svævende og elegant udtryk på bordet, er glassene lige noget for dig!

Den lokale lokale-leverandør siden 2012

Med stor ekspertise inden for koordinering af fester og arrangementer, er vi din lokale lokale-leverandør. Vi bruger kun certificerede telte, som ikke kræver byggetilladelse.

Vi kan sørge for både opstilling og nedtagning …. og så tager vi altid opvasken …

Se mere info på www.vats.dk

Her kan du også nemt og overskueligt bestille alt til festen online.

Vi glæder os til at hjælpe med dit kommende arrangement.

Med venlig hilsen

Steen & Mogens

Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab