Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Byggeri, anlæg og bygningskomponenter

Byggeri og produktion af byggematerialer er Vejen Kommunes 2. største branche med over 3400 medarbejdere.

I Vejen Kommune er der en stolt håndværkstradition. En særlig styrkeposition i Vejen Kommune er en veluddannet faglig arbejdsstyrke. Faktisk er 47% af arbejdsstyrken fagligt uddannet, og Vejen Kommune ligger helt i top i Danmark med 30% af hver ungdomsårgang der vælger en faglært uddannelse.

Den velkvalificerede arbejdsstyrke bidrager til at bygningskomponenter er en væsentlig styrkeposition, drevet af store virksomheder som CRH Concrete, Lindab, KE-Fibertec, Pro-automatic, Plus, Snedkergården, Davidsen, samt designikoner som Gesten Bådbyggeri, Dinesen Floors og Louis Poulsen.

Ud over de store industrivirksomheder har Vejen Kommune en gruppe rådgivere og ikke mindst en stor gruppe af velkvalificerede håndværksvirksomheder. Disse var i regi af UdviklingVejen nogle af de første, der blev certificerede som energihåndværkere.

UdviklingVejen holder årligt informationsmøder om de offentlige udbud. Vi understøtter offentlig-private innovations samarbejder mellem Vejen Kommune og branchen, og endelig gennemfører vi inspirations og netværksarrangementer, når der er nyheder med relevans for branchen.

Har du interesse i at være en del af vores netværk?​

Kontakt:

Ulrik Uhrskov

Erhvervskonsulent

Tlf. 23 26 50 62

Mail: uu@udviklingvejen.dk

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab