Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Detailhandel, turisme og oplevelser

​Vejen Kommune har et velassorteret handelsliv fordelt i Brørup, Rødding, Holsted, Jels.

I hovedbyen Vejen, med 10.000 indbyggere er der endvidere et godt og stort udvalg af specialbutikker og nationale kædebutikker. Generelt oplever detailhandlen i Vejen Kommune, at kunderne kommer fra et stort opland i hele Syd- og Sønderjylland.

Ud over et godt handelsliv i Vejen Kommune er der også en række interessante turistoplevelser i det tidligere græseland ved Kongeåen, som krydses af den historiske Hærvej.

Turismeoplevelserne samler sig om det gode familieliv, der spiller sammen med Kongeåen, Hærvejen, Museet på Sønderskov, Vejen Kunstmuseum, og ikke mindst de spændende madoplevelser, der tilbydes. Endelig har Vejen Kommune en række stærke kultur- og idrætsturismeoplevelser med centre i Jels, Rødding, Holsted, Brørup, samt Holsted Speedwayklub og Sportscenter Danmark i Vejen, hvor mere end 1.000.000 gæster deltager i mere end 2.000 arrangementer årligt.

​UdviklingVejen er operatør på formidlingen og udviklingen af Vejen Kommunes turismeindsats. Turistinformationen i Vejen Kommune har igennem de sidste 5 år udviklet sig til et af landets førende indenfor digital turistinformation. Dette foregår over platformene visitvejen.dk, og visitvejen app´en.

Ud over hjælp til formidling, tilbyder UdviklingVejen også forretningsmæssig sparring, netværksaktiviteter for frontpersonnel, samt ikke mindst to årlige branchemøder, hvor vi understøtter gensidig inspiration imellem restauranter, hoteller, sommerhusområder, Bed & Breakfast udbydere, museer, højskolerne. samt de store idrætsturisme aktiviteter.

Ønsker du at blive en del af dette turist- og oplevelsesnetværk, eller at høre mere om UdviklingVejens aktiviteter for detailhandlen?​​​

KONTAKT

Charlotte Hammer​

Turisme- og kommunikationskoordinator

Tlf. 21 44 35 13

Mail: ch@udviklingvejen.dk​​

Lone Skrydstrup​

Administration & Projektmedarbejder

Tlf: 73 84 85 00 

Mail:ls@udviklingvejen.dk

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab