Projekter er medfinansieret af den Europæiske Union

Ny direktør for UdviklingVejen

Pernille Puck er 1. november 2023 startet som UdviklingVejens nye direktør.

Hvorfor søgte Pernille Puck stillingen som ny direktør for UdviklingVejen?
Pernille Pucks passion er at være værdiskabende for virksomheder. At kunne gøre en forskel og bruge sin store erfaring og indsigt fra bl.a. Vækstfonden og bestyrelseslokalet med mange typer af virksomheder med forskellige typer udfordringer på tværs af alle brancher.


Jeg glæder mig til at være en del af krydsfeltet mellem erhvervsliv, det politiske og ikke mindst de forskelligartede opgaver, der ligger i jobbet. Jobannoncen appellerede bredt til min profil og til mine kompetencer”, siger Pernille Puck.


Pernille Puck har de seneste 3,5 år haft sit virke som professionelt bestyrelsesmedlem samt været selvstændig rådgiver inden for strategisk sparring, forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse.

Pernille kommer fra den finansielle sektor med over 30 års erfaring fra både det private erhvervsliv, den offentlige sektor samt Staten. ”Min tunge baggrund fra den finansielle verden samt det, at jeg selv har startet virksomhed, har givet mig en solid faglig ballast”, uddyber Pernille.

Pernille siger om sig selv: ”Jeg går på arbejde med hjertet, har altid “ja-hatten på”, og jeg vil som direktør for UdviklingVejen lægge vægt på at gøre en forskel for medlemsvirksomhederne, Vejen Kommune og samarbejdspartnere”.

HELT PRIVAT

Pernille (52 år) er gift med Tommy Puck, som er ansat hos Danish Argo. Sammen har de 2 drenge, som begge lige er flyttet hjemmefra. Selvom Pernille oprindelig er fra København, besluttede familien i 2008 at flytte til Tommys hjemegn, hvilket de ikke et øjeblik har fortrudt. Parret bor i Genner ved Rødekro.

Når Pernille ikke er på arbejde, ynder hun en tur på cyklen (enten indenfor eller udenfor), en tur på vandet i kajakken eller at tage vandrestøvlerne på.​​

Pernille er et førsteklasses match

UdviklingVejens bestyrelsesformand, Ole Stubbe, er meget glad, og ser meget frem til samarbejdet med Pernille Puck

Ole Stubbe udtaler: ”Pernille har en stor erfaring med sig i meget af det som UdviklingVejen beskæftiger sig med. Derudover har hun et stort netværk, som vil bringe værdi. Pernille Puck vil kunne bidrage til at styrke Vejens erhvervslivs vilkår og ikke mindst understøtte den fortsatte tiltrækning og udvikling af virksomhederne i kommunen. Dette så der fortsat leveres erhvervsservice i særklasse. Vi glæder os til samarbejdet”..

​​

​BLIV RINGET OP

UDVIKLINGVEJEN

FØLG OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sdr. Tingvej 10

6630 Rødding

Tlf.: 7384 8500

Mail: info@udviklingvejen.dk

CVR: 30029380

Vedtægter​

Bestyrelse​

Repræsentantskab