​Studerende i virksomheden

​Overvejer du at få en studerende i virksomheden?

UdviklingVejen deltager løbende i uddannelsesmesser for at få kontakt til studerende, der kunne tænke sig at finde en virksomhed til et projekt, en virksomhedspraktik eller et studiejob.

​Deltagelsen giver kontakt til unge fra mange forskellige studieretninger. Fra ingeniører, finansøkonomer, maskinteknikere, kemi og bioteknologi over til videregående uddannelser indenfor markedsføring, internationalt salg og handel, som viser interesse for at arbejde for en virksomhed i Vejen Kommune.

Derfor har UdviklingVejen lavet en oversigt med studerende, hvor der skelnes mellem studieretninger og projekt, studiejob eller praktik.

Er der en eller flere potentielle kandidater til din virksomhed, så kontakt os, og få tilsendt kontaktoplysninger og evt. CV på vedkommende.​​

Se listen her..

____________________________________________________

Har du udfordringer med at rekruttere dygtige ingeniører til din virksomhed?

DTU og Innovationsnetværket for Miljøteknologi er gået sammen for at hjælpe danske virksomheder med at rekruttere nyuddannede udenlandske ingeniører fra DTU.

DTU uddanner årligt over 1.500 internationale kandidater, som universitetet i højere udstrækning ønsker kommer ind på det danske arbejdsmarked og fastholdes i Danmark, så de kan bidrage til vækst i virksomhederne.

Konkurrencen om de bedste er benhård, for Danmark er langtfra det eneste land i verden, der har brug for højt specialiseret arbejdskraft.

For at hjælpe danske virksomheder med at få andel i DTU’s internationale talent, får din virksomhed nu mulighed for, at en DTU forsker hjælper med at finde den rigtige kandidat og understøtter indkøringsfasen af den internationale kandidat i din virksomhed, således at overgangen til og opholdet i virksomheden bliver en succes.

Målsætningen er, at virksomheden efter forløbet fastansætter den internationale kandidat.

Se hele flyeren her.. (Bemærk af flyeren starter med en beskrivelse af Erhvervs PhD, se nederst i flyeren).

Kontakt Viggo Aaberg Kærn, DTU

Tlf.: + 45 24 92 17 72

viak@dtu.dk

__________________________________________________________

Lad universitetsstuderende kigge på dine marketing-udfordringer

På Syddansk Universitet, Kolding skal 160 erhvervsøkonomi-studerende bruge foråret 2019 på at arbejde med og komme med konkrete løsningsforslag på en marketingudfordring. Har din virksomhed en marketing-udfordring, der kan have gavn af kvikke, unge menneskers blik, teoretiske viden og knofedt? Så er chancen der nu!

Hvad får du ud af det?

Du får ca. 20 unge menneskers bud på, hvordan du skal løse din marketing-udfordring. Du får helt konkrete handlingsanbefalinger baseret på dybdegående analyser. Og så får du muligheden for at sætte dit fingeraftryk på regionens kommende erhvervsøkonomer. Og hvem ved, om ikke din kommende medarbejder er blandt de 160 studerende…?

Som virksomhed skal du dels være indstillet på et indledende møde med en underviser, dels at deltage med mindst 1 og gerne 2-3 medarbejdere på workshoppen ultimo februar/primo marts på Syddansk Universitets campus i Kolding. Vi forventer også, at du vil samle offentligt tilgængeligt materiale om din virksomhed (brochurer, avisomtale, undersøgelser, årsrapporter eller hvad I nu har af tilgængeligt materiale). Derudover skal de studerende efterfølgende kunne stille spørgsmål til jer, hvilket kan samles til en spørgetime. Her kan SDU stå for lokaler, hvis det bliver relevant.

SDU søger 8 lokale virksomheder. I samarbejde defineres én eller flere konkrete marketingudfordringer i hver virksomhed. Virksomhedstypen og udfordringerne skal være så mangfoldige som mulige.

Mere information:

Se mere i vedhæftede

Har du brug for at vide mere, har du spørgsmål eller vil du være med (tilmelding så hurtigt som muligt) så kontakt: Lars Frank-Larsen (lfla@sdu.dk) eller Kristin B. Munksgaard (4088 2000 // kbm@sam.sdu.dk).

__________________________________________________________________

Er du interesseret i en eller flere kandidater på listen med studerende, så kontakt:​

Kontakt:

Ulrik Uhrskov

Erhvervskonsulent

Tlf. 23 26 50 62

Mail: uu@udviklingvejen.dk

​Firmainfo

UdviklingVejen

CVR-nr.: 30029380

adresseinfo

Sdr. Tingvej 10

DK-6630 Rødding

kontaktinfo