Vækstrettet Kompetenceudvikling

Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling ​hjælper Syddanske virksomheder med  kompetenceudvikling og løft af kvalifikationer hos medarbejdere og ledere, med minimum 50 % medfinansiering til kompetence- og efteruddannelse.

Brancheakademiet for hotel-, restaurant og fødevarebranchen er forankret i UdviklingVejen og hedder Dansk Fødevareakademi. Der eksisterer også et brancheakademi for bygge-, robot- og stålbranchen, som samarbejder tæt med Dansk Fødevareakademi. 

Opbygningen af de fire akademier er en del af programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling i Erhvervshus Fyn. Partnerne bag Vækstrettet Kompetenceudvikling​ er Erhvervshus Fyn herunder Odense Robotics, Fyns Maritime Klynge, Miljøforum Fyn og UdviklingVejen (i tæt samarbejde med Vejle Erhverv og Trekantområdet Danmark). Programmet er støttet af Erhvervsstyrelsen (tidligere Syddansk Vækstforum) og Den Europæiske Socialfond​og projektet løber i perioden 2018-2021.

Savner du de rigtige kompetencer til at indfri vækstplanerne i din fødevarevirksomhed, er du meget velkommen til at kontakte projektleder og forretningsudvikler Chalotte Tryk på mail eller mobil: 51 83 24 04. Vi kigger i fællesskab på dine vækstplaner, behov for kompetencer samt relevante finansieringsmuligheder, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler.

Vil du vide mere om Vækstrettet Kompetenceudvikling?

KONTAKT

Chalotte Tryk

Projektleder og forretningsudvikler

Tlf.: 51 83 24 04

Mail: ct@udviklingvejen.dk