Sammenhold skaber Danmarks bedste erhvervsklima

DI har kåret Vejen Kommune til at være Danmarks mest erhvervsvenlige kommune 2022.

Igennem mange år har Vejen Kommunes mål været at skabe vækst gennem et stærkt erhvervsklima.
Det er igennem tiderne blevet til flotte delmål, med 1. pladser som iværksætterkommune, 1. plads i Dansk Byggeris erhvervsklimamåling, og 1. plads i ITD transportkommune. At DI nu kårer Vejen Kommune som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, er et bevis på at mange menneskers indsats og mange menneskers sammenhold om at ville være erhvervsvenlig lønner sig. ”For UdviklingVejen, der repræsenterer de mange virksomheder fra alle brancher, er det en stor fornøjelse at være medpiloter på vores vækststrategi, der om noget er styringsmekanisme for vores indsats mod Danmarks bedste erhvervsklima”, siger Ole Stubbe, formand for UdviklingVejens bestyrelse.


Vejen Kommunes vækststrategi er udviklet i et samarbejde mellem erhvervsledere fra virksomhederne, Kommunen og alle de aktører, der kan bidrage til vækst og robusthed for vores virksomheder, arbejdspladser og lokalsamfund.

For 2,5 år siden definerede vi sammen, hvordan vi kan søge vækst og øge robusthed. Vi havde aldrig drømt om, at vi skulle udfordres af Covid-19, inflation, stigende renter, brudte forsyningskæder og krig i Europa. Men vi havde fokus på, hvordan vi kunne forberede os på, hvordan vi kommer bedst videre uanset om det er i medvind eller modvind”, uddyber Ole Stubbe.


Når man i avisen læser om andre steder, hvor virksomheder, organisationer og politikere peger fingre af hinanden, så glædes vi over, at vi i Vejen Kommune hjælpes vi ad med at finde løsninger. Vi vil hinanden, vi er stolte af hinanden, og det sammenhold gør os stærke.

ANALYSEN BRUGES TIL INSPIRATION
Fra UdviklingVejens side vil vi gerne takke for virksomhedernes bedømmelse, den er et fortjent skulderklap til vores samarbejdspartnere i Vejen Kommune og alle øvrige, der bidrager til vores erhvervsvenlighed.


Tak til DI for at lave de årlige analyser for lokalt erhvervsklima, de bruges til inspiration og dialog for yderligere forbedringer. Tak for 1. pladsen, nu vil vi bruge den aktivt til at synliggøre for alle i Danmark, at de skal komme til Vejen, for her er godt at være. Her gør vi visioner til virkelighed. Her er det sammenhold, der fører os til succes.

LÆS MERE

Læs mere om DI´s måling af de danske kommuners erhvervsklima her

Frank Schmidt Hansen, borgmester i Vejen Kommune, modtog prisen som Danmarks mest erhvervsvenlige Kommune på Vejen Rådhus her til formiddag fra medlemsdirektør ved DI, Anders Søndergaard Larsen. Fotokilde: UdviklingVejen.​​

VIRKSOMHED I VEJEN

Læs virksomhedsejer Hans Kristian Schrøders, Schrøder A/S´ erfaringer med at drive virksomhed i Vejen Kommune her.

HENT DIN MARKEDSFØRING

Vil du benytte markedsføringen af Vejen Danmarks meste erhvervsvenlige Kommune 2022 i din virksomhed, så kan hente et banner eller et coverbillede herunder.

Banner til mailsignatur eller nyhedsbrev her.​

Coverbillede til Facebook her.