LinkedIn
Sitemap
Print
Arrangementer
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Væksthjulet - et 360 graders eftersyn af din virksomhed


Hos UdviklingVejen hjælper vi dig med at sætte fokus på din virksomheds udviklingsmuligheder. Et af de værktøjer vi benytter i forbindelse med virksomhedsudvikling og vækstanalyser er Væksthjulet™.


Væksthjulet™ styrer en proces, hvor du får set din virksomhed efter i sømmene og får et overblik over de områder, der skal udvikles, så din virksomheds fremtid hviler på et solidt fundament. Væksthjulet™ giver overblik og inspirerer til handling på i alt 20 udviklingsområder, der tilsammen sikrer et 360 graders perspektiv på, hvad der skal til for at virksomheden kan bringes til vækst.

UdviklingVejens erhvervskonsulenter er certificerede rådgivere i benyttelsen af Væksthjulet™ og anvender dette værktøj sammen med de virksomheder, som ønsker det. Med udgangspunkt i resultaterne fra Væksthjulet™ kan der udarbejdes en forretningsplan for din virksomhed, som du derefter selv arbejder videre med og er tovholder på.

Ring til os på 73 84 85 00, hvis du ønsker hjælp til virksomhedsudvikling eller en vækstanalyse. Vi kommer også gerne på besøg i din virksomhed.

 

Læs mere på væksthjulet.dk

 

 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk