LinkedIn
Sitemap
Print
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Månedens virksomhed: PH Datacenter


Vi tilbyder alt inden for Hosting og Cloud.
PH Datacenter tilbyder som jeres samarbejdspartner, kompetent konsulentbistand i forbindelse med virksomhedens IT. Ved at se på bl.a. forretningsgange og virksomhedens struktur kan vi analysere os frem til, om den fysiske hardware og de enkelte softwareløsninger lever op til jeres reelle behov. Dette gælder også på cloud-løsninger som der findes mange af og der vil komme flere af i fremtiden. 

På den baggrund kan vi rådgive jer om, hvordan I bedst optimerer jeres IT, eller hvor I kan spare ressourcer/udgifter. Dette kan I allerede få en gratis smagsprøve på ved at booke et uforpligtende møde.
I kan også benytte PH Datacenter som jeres rådgiver i forbindelse med IT-projekter, som I arbejder på med andre leverandører. Her sidder vi med ved bordet – på jeres side – og sikrer, at I får den løsning, som giver jer de resultater, I gerne vil opnå.

PH Datacenter skal opfattes som en fabrik, der producerer forskellige Cloud-produkter. Der er mange Cloud-produkter på markedet, og det kan være svært at gennemskue de forskellige løsninger. Derfor binder PH Datacenter de forskellige produkter sammen, så virksomheden får en samlet og komplet løsning.

Hvad er forskellen på hosting og Cloud? 
Hosting er en form for en kasse man får og opererer inden for. Cloud er en universalløsning, hvor man kan udvide løbende - og hele tiden. Man kan tage nye services og nye teknologier i brug, både som- og når I ønsker det.

Det får din virksomhed
 • Løsninger fra Microsoft og Athena, samt hosting, cloud, online backup og support.
 • Jeres egen interne IT-ansvarlige 
 • Projektleder – rådgivning i forbindelse med IT projekter
 • Opbygning af hybride løsninger på Hosting og Backup vha. Microsoft produkter
 • Office 365 som giver mulighed for at synkronisere og dele jeres data, mail, filer og dokumenter.
 • Filservere som ligger i et Cloud-miljø hvor man har data til rådighed alle steder til alle tider.
 • Microsoft Azure Backup beskytter serverdata mod tab og beskadigelse af data og muliggør backup offsite via skyopbevaring i Microsoft Azure. 
 • Azure Apptjenester – virksomhedsklare web- og mobilapps til alle platforme og enheder
 • Azure SQL-database er en relations databasetjeneste, som giver dig mulighed for hurtigt at oprette, udvide og skalere databaser i clouden.
 • Azure Virtual Machines kan du installere en Windows eller Linux Server i clouden. 
 • HardwareSpecialtilpasset – til en fast månedspris
Vi specialtilpasser jeres IT-løsninger, således at I får det mest optimale ud af dem ud fra lige netop jeres behov. Vi sammensætter løsningerne, så I kun får lige præcis hvad i har brug for, og dermed kun betaler for det i skal bruge og intet andet. Vi tilbyder både hosting-, cloud- og licensaftaler, således at I har en fast månedlig pris – så ingen uventede udgifter. På denne måde kan der også opnås store besparelser på eksempelvis egne servere, købte systemer mm.

Lad os give dig et bud på fremtidens IT
Sikkerhed, service og skalérbarhed. Det er nøgleordene for enhver driftsløsning. Kombinerer man dette med innovation, kommer man frem til det, PH Datacenter kan tilbyde din virksomhed. Et bud på en fleksibel løsning baseret på den nyeste teknologi, en økonomisk attraktiv løsning uden store investeringer, samt en sikkerhed og service, du trygt kan byde din forretning.

PH Datacenter tilbyder leje af hardware i alle forskellige former (Minimum 2 år)
Dette gælder også Cloud-betalingssystemer, således at virksomheder der kan modtage dankortbetaling fra kunden via en dankort-terminal, direkte kan bogføre betalingen ind i økonomisystemet. Hør hvilket økonomisystem vi understøtter.
 • PH Datacenter kan fra deres Cloud-fabrik levere detailkasse-system osv.
 • PH Datacenter leverer Cloudløsninger på Visma produkter
 • PH Datacenter har flere underleverandører som Microsoft der leverer Azure, Office 365 med mere.
 • PH Datacenter har også samarbejde med Athena IT Group. Derfor er PH Datacenter en stærk leverandør af Cloudløsninger fordi vi kan benytte vores eget Datacenter til at binde alle ting sammen.
 • PH Datacenter leverer ikke produkter men løsninger, der passer netop til din virksomhed

Find os her:
PH Datacenter ApS
Sønderfenne 2, Jels
6630 Rødding
Tlf. 70 70 74 98

Du er meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og vi kommer også gerne ud til dig. Vi vil gerne fortælle, hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed og det er naturligvis ganske uforpligtende. Ring til os eller send en mail til salg@phdatacenter.dk, så kontakter vi dig.


 
Profil
PH Datacenter er Jyske IT-eksperter, der er specialiseret i at installere, servicere og rådgive for mindre og mellemstore virksomheder, når de skal vælge IT- og kommunikationsløsninger. Vi hjælper hele vejen igennem - fra behovs afdækning over indkøb og til det hele fungerer optimalt i et moderne netværk. Vi gør meget ud af at oversætte det tekniske fagsprog til forståeligt dansk, så du forstår vores løsninger.
IT er en tillidssag og vi har den holdning, at IT-løsninger kun er noget værd, hvis du forstår at bruge dem og har den helt rigtige løsning til virksomhed. 

PH Datacenter har kunder i hele Danmark som vi supporterer fuldt ud med både hardware og software.
Vi er underleverandør til flere andre IT/Software huse, hvor vi leverer infrastrukturen så deres ydelser og software bliver lagt ovenpå. Vi laver ikke software, da vi kun har fokus på at levere en stærk infrastruktur og prisbillige løsninger.
 
 

 

 

  


Poul Hansen, indehaver 

af PH Datacenter

Firmaets historie
PH Datacenter ApS går tilbage til 2014, hvor Poul Hansen startede firmaet og han ejer selskabet 100 % i dag. Poul Hansen har mere end 35 års erfaring i IT-branchen, hvor han både har serviceret mindre firmaer og store virksomheder med op til 500 PC'ere i netværk. 

Poul startede fordi Microsoft kom med Azure(Cloud-fabrik) produktet. Efter at have testet Azure i samarbejde med Microsoft over en flerårig periode og diverse sygdomme var fjernet var produktet modent til at komme på markedet og da Azure er en helt anden verden krævede det helt andre teknikere. Så var idéen grundlagt til PH Datacenter.

Poul vil ikke have, at der bliver solgt noget, som kunden ikke har behov for og virksomheder har brug for både rådgivning til at komme i gang med Azure men også support og vedligehold af Azure løsninger er nødvendig. Det blev startskuddet til PH Datacenter. PH Datacenter kom godt ud af det første år og har her efter oplevet en kraftig stigning i omsætningen hvor væksten er ca. 15 % i de sidste måneder.


 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk