LinkedIn
Sitemap
Print
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Månedens virksomhed: Music By Choice

Music By Choice APS er et erfarent eventfirma, som opererer i hele Danmark og kan tilbyde alt indenfor planlægning og afholdelse af små og store events. 

Music by Choice er virksomheden bag FestiValhal 2017 - et storartet koncertevent, som for andet år i træk afholdes på friluftsscenen ved Jels Sø og i Valhal, Jels  - i år den 5. august med en stribe kendte navne samt et spændende indlæg om iværksætteri ved Jim Lyngvild.Nyd sommeren på FestiValhal:

Nu har du en enestående mulighed for at forkæle dine kunder og tilmed skabe kontakt til andre virksomheder og iværksættere i de unikke og hyggelige omgivelser lige ned til Jels Sø med musik fra ind- og udland, god mad og et inspirerende foredrag ved cremekongen Jim Lyngvild.

Desuden sættes der fokus på netværk og kundepleje på en anderledes måde med det nye VIP-koncept: Pro-Plan Teltet.

Intet er tilfældigt. Alt er planlagt til mindste detalje, så det du skal gøre, er at medbringe dig selv og dine gæster til en fantastisk oplevelse, når FestiValhal går i luften lørdag d. 5. August 2017.
 


Music By Choice APS er Vejens Kommunes nye virksomhed inden for event-planlægning og ejes af Thomas Klintrup sammen med hustruen Susan Klintrup. Efter at have bevæget sig i branchen i flere år har Music By Choice netværket og erfaringen til at skabe et solidt event og kan guide jer igennem branchens mange faldgruber og uden om de dårlige oplevelser. Det handler om tillid og god forretningspleje. 

Kontakt Music By Choice allerede i dag:
 
Music By Choice APS
Thomas Klintrup
Tlf: 22 38 39 28
 

Foto: Thomas Klintrup - kilde JydskeVestkysten
 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk