LinkedIn
Sitemap
Print
Arrangementer
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Gratis energitjek i Vejen Kommune 

UdviklingVejen og Vejen Kommune tilbyder i samarbejde med SE og sponsorerne Solar Danmark A/S samt Frøs Herreds Sparekasse et gratis energitjek, som er for dem, der overvejer eller vil i gang med energirenovering af boligen. 

 

Målgruppen er huse af ældre dato, f.eks. fra 50-, 60- og 70- og 80'erne, som der ikke er foretaget de store renoveringer på. Gerne med gas-, el- eller olieopvarmning.

 

Din bolig bliver undersøgt fra kælder til kvist, og du får anbefalinger til, hvordan du kan spare på energien. Et energitjek varer cirka 1 time, og der vil under besøget blive set på, hvilke energiforbedringer, der er mulige og rentable. 

 

Når energitjekket er gennemført vil du modtage en rapport med anbefalinger til, hvordan det kan betale sig at energirenovere din bolig.

 

Du vil desuden modtage en liste over de uddannede grønne energihåndværkere i Vejen Kommune. Se også listen her: http://www.groenerhvervsvaekst.dk/index.php?option=com_comprofiler&task=usersList&listid=5


Har du oliefyr? Det kan betale sig at skifte. Se mere i nedenstående film:
Der vil blive tilbudt i alt 600 gratis energitjek til private husstande i Vejen Kommune i perioden fra november 2013 til og med oktober 2017.

 

For at ansøge om et gratis energitjek skal du udfylde nedenstående formular. Når du har trykket på "afsend", dukker der en bekræftelse op på skærmen, om at du har ansøgt om et gratis energitjek. 


Efterfølgende bliver du kontaktet af en energikonsulent, som aftaler tidspunkt for et besøg hos dig med henblik på at få et gratis energitjek.

 

ANSØG OM ET GRATIS ENERGITJEK VED AT UDFYLDE NEDENSTÅENDE FORMULAR:

Navn  *
Adresse  *
By  *
Telefon/mobiltelefon  *
Mail  *
Byggeår  *
Kvm.  *
Antal plan  *
Personer i husstanden  *
Renoveret, år 
Energimærke   *
Varmekilde   *
Supplerende varmekilde   *
Elforbrug Kwh.  *
Varmeforbrug/Kwh/M3/L  *
Vandforbrug M3  *
Yderligere oplysninger 
 
 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk