LinkedIn
Sitemap
Print
Arrangementer
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Eksportsparring og eksportstart

UdviklingVejen har et tæt samarbejde med blandt andet Eksportrådet om at tilbyde eksportrådgivning til virksomheder.

 

 

Eksportsparring

Danske små og mellemstore virksomheder, der overvejer internationalisering, kan få gratis Eksportsparring, som Eksportrådet tilbyder i samarbejde med Væksthusene Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme.

 

Eksportrådet er til stede på ca. 60 markeder i verden. Eksportsparringsprogrammet henvender sig til danske små og mellemstore virksomheder med ingen eller begrænset eksporterfaring.

 

Se mere om Eksportsparring her: http://um.dk/da/eksportraadet/eksportraadet-tilbyder/udvid-dit-salg/eksportsparring

 

Se mere om Eksportsparring som PDF her..

 

Eksportstart

Små og mellemstore virksomheder med internationalt potentiale kan få tilskud til rådgivning og assistance på eksportmarkederne fra Eksportrådets repræsentationer i udlandet.

Programmet Eksportstart tilbyder danske SMV’er tilskud til rådgivning i Eksportrådet. Rådgivningen er fleksibel og skræddersys efter den enkelte virksomheds behov.

 

Eksportstart kan eksempelvis omfatte:

• Markeds- og konkurrentanalyser
• Distributør- og partnersøgning
• Rådgivning om virksomhedsetablering og markedsbearbejdning
• Markedsføring og myndighedskontakt

En opgave med eksportstartstøtte er på 50 til 100 timer, som virksomheden aftaler med eksportrådgiveren på markedet. Der ydes 35 pct. tilskud til den ordinære timepris på de aftalte timer på alle markeder.


Hvem rådgiver din virksomhed?
I første omgang har du mulighed for at mødes med en rådgiver fra Eksportrådet i Danmark. På mødet kan I drøfte, hvilken assistance din virksomhed har brug for. Derefter er det Eksportrådets rådgivere på det pågældende eksportmarked, der løser opgaven for din virksomhed.


Se mere om Eksportstart her: http://um.dk/da/eksportraadet/eksportraadet-tilbyder/saadan-samarbejder-vi/tilskud/eksportstart/

 

Vi afholder løbende relevante eksportarrangementer - følg med i arrangementskalenderen.


Kontakt UdviklingVejen på tlf. 73 84 85 00, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang på eksportmarkederne.

 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk