Har din virksomhed brug for gratis HR-sparring?

UdviklingVejen er med i "Fremtidens arbejdskraft" - et projekt, der giver virksomheder mulighed for at få gratis sparring, omkring virksomhedens behov for opkvalificering af medarbejdere.

Fremtidens arbejdskraft er målrettet små og mellemstore virksomheder (SMV’er) inden for fire brancher:

  • Metalbearbejdning inden for industri og offshore
  • Energiteknologi samt automation og drift
  • Procesindustri – plast, fødevarer, kemi, bygge- materialer, emballage mm.
  • Træindustri

Om projektet "Fremtidens Arbejdskraft":

Projektet Fremtidens Arbejdskraft (FAK) er et treårigt udviklingsforløb, hvor jobcentre, faglige organisationer og lokale erhvervsorganisationer går sammen med Erhvervsakademi SydVest (EASV), VEU-centre og Sydvestjysk Udviklingsforum (SVUF) om at tilbyde virksomheder at få opkvalificeret medarbejdere til behovene på fremtidens arbejdsmarked.

Målet er, at 110 små og mellemstore produktionsvirksomheder (SMV’er) deltager i projektet, at 85 ufaglærte får en faglig uddannelse, og at 120 faglærte tager en teknisk uddannelse på akademiniveau - som minimum. Også et antal ledige vil have mulighed for at deltage i projektet.

Projektet gennemføres i kommunerne, Esbjerg, Fanø, Haderslev, Tønder, Sønderborg, Varde, Vejen og Aabenraa. Projektet er finansieret i samarbejde med Syddansk Vækstforum og Den europæiske socialfond.

"Virksomheder, der samarbejder med et erhvervsakademi, har større vækst i beskæftigelse og omsætning end virksomheder, der ikke indgår i et samarbejde." skriver idag.

Vil du høre mere om fremtidens arbejdskraft?

Kontakt:​

Klaus Arnegaard​

Erhvervskonsulent

Tlf. 22 45 15 31

Mail: ka@uudviklingvejen.dk

​Firmainfo

UdviklingVejen

CVR-nr.: 30029380

adresseinfo

Sdr. Tingvej 10

DK-6630 Rødding

kontaktinfo