LinkedIn
Sitemap
Print
 
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

At bo i en udviklingspark - all inclusive

I vores udviklingspark får du tid det væsentlige. Vi leverer de professionelle rammer, så du får tid til at udvikle din virksomhed.


Se brochuren her:
 

Reception
Nyd godt af udsøgt betjening i vores bemandede reception, hvor medarbejderne tager sig af alt fra gæstemodtagelse og telefonpasning til fordeling af post og pakker til din egen postkasse og advisering til dig, så snart du modtager pakker.                                               

 

Åbningstider og kontakt:
Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00
Fredag kl. 08.00 – 15.00
Telefon: 73 84 85 00
Mail:
reception@udviklingvejen.dk


 

Receptionen med venteområde til husets gæster

 

Mødelokaler

Hold dine møder i professionelle rammer i vores udviklingspark. Du får adgang til mødelokaler fra 2 til 50 personer, så du er sikret moderne faciliteter til dine kunde- og partnermøder. Du kan booke mødelokaler i forskellige størrelser og i lyse og tiltalende lokaler. Vi sørger naturligvis for forplejning, hvis behovet er der.
Lokalebooking reception@udviklingvejen.dk

                        

 

   

Mødelokalet "Bunkeren"                                     Mødelokalet "Mindshaker

 

Gratis mødelokaler i andre udviklingsparker

Som virksomhed i vores udviklingspark har du gratis adgang til mødelokaler i en lang række andre udviklingsparker i Danmark og Tyskland. Se mere her..

 

 

 

Markedsføring af din virksomhed
Som virksomhed i vores udviklingspark bliver du eksponeret med skilt uden for udviklingsparken, og i huset, samt på vores hjemmeside, hvor der vil blive linket til din hjemmeside. Derudover bliver din virksomhed præsenteret på en præsentationsskærm, og du får en velkomstomtale i vores nyhedsmail, som sendes ud til over 800 virksomheder.

 


Trådløst internet
Du har selvfølgelig adgang til trådløst internet overalt i vores udviklingspark.

 
Porto, print og kopi
I udviklingsparken har du adgang til både porto, kopi og printerrum.

 

 

 

Faglige arrangementer
I udviklingsparken afholder vi løbende faglige arrangementer, hvor vi går i dybden med emner, der er interessante for virksomheder og iværksættere. Læs mere under "arrangementer".

 

 

Fællesmøder
Som virksomhed i vores udviklingspark bliver du en del af et netværk af iværksættere og virksomheder. Ca. 1 gang i kvartalet inviteres alle virksomhederne i udviklingsparken til et fællesmøde med en kort præsentation af aktuelle emner og aktiviteter samt mulighed for at møde alle virksomhederne i udviklingsparken.

 

 

"Reolen"
I Reolen finder du god viden og inspiration. Reolen er et sted, hvor du henter seneste nye viden, inspiration, metoder og ideer, der fx gør dit møde til en succes. Reolen opdateres løbende af Bog & Idé i Vejen. Du finder Reolen ved mødelokalet "Mindshaker".

 

 

 

Aviser
Vi tilbyder hver dag ”friske” aviser fra både lokalområdet, regionale aviser og landsdækkende, samt diverse fagaviser og blade, som ligger til din rådighed i receptionen

 

 

Alarm
Vores hus er udstyret med et professionelt alarmsystem, så dit inventar altid er sikret mest muligt. Du får egen nøgle og kode, så du kan arbejde, når det passer dig.

 

 

 

 

”Kaffebaren”
Nyd en stille kop kaffe eller kakao i køkkenet. Her kan du holde dine uformelle møder eller tage en lille pause.

 

 

Gratis parkeringspladser - lige uden for døren

Hos os er der altid parkeringspladser lige uden for døren!

 

 

Vejen til vækst
Som virksomhed i vores udviklingspark tilbyder vi udviklingsforløb tilpasset netop din virksomhed sammen med vores erhvervskonsulenter 

 

 

”Walk & Talk” og løberuter
Vi ligger midt i Rødding by med gode muligheder for at løbe eller gå en god lang tur i de grønne omgivelser. Vi har forskellige forslag til løberuter og vandreture i varierende længder og sværhedsgrader, som findes i vores reception. Benyt lejligheden til at få lidt luft under dit møde med en ”Walk & talk”. Det giver fornyet energi og klarer tankerne at gå en tur i det grønne.

 

 


Vil du bo i vores udviklingspark? 


Så kontakt vores erhvervskonsulent 
Janne Kruse og hør om priser
 samt hvad der er ledigt p.t.Janne Kruse
Tlf. 25 34 75 07

Vi glæder os til at hilse på dig!
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk