LinkedIn
Sitemap
Print
Arrangementer
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Programmer

UdviklingVejens MENTORdatabase

Om projektet
Formålet med projektet er at sikre vækst og udvikling i lokale virksomheder via tilførsel af kvalificeret viden samt kompetent rådgivning og sparring med erfarne tidligere aktive lokale erhvervsledere. Projektet, der er støttet af LAG-Vejen samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, har således til formål at skabe en kobling mellem nuværende og tidligere erhvervsfolk.  Helt konkret betyder det, at der etableres en vidensdatabase, der indeholder tidligere aktive erhvervsledere, som er villige til at yde én til én rådgivning, yde sparring via bestyrelsesarbejde eller advisory boards samt bidrage med kvalificeret viden til virksomheder med vækstpotentiale – uden at have økonomisk indtjening for øje. 

Hvordan kan projektet komme din virksomhed til gode?
Du kan som virksomhed via vidensdatabasen få hjælp gennem tilførsel af ekspertviden. UdviklingVejen vil være din sparringspartner gennem hele forløbet, hvad enten du ønsker at nedsætte en professionel bestyrelse, et advisoryboard eller ønsker at få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med din problemstilling gennem sin ekspertviden.

Kontakt Ulrik Uhrskov for yderligere spørgsmål omkring vidensdatabasen på e-mail uu@udviklingvejen.dk eller på tlf.: 23265062

Projektperiode: 2012 - 2016

                 

Projektet har via LAG Vejen fået tilskud fra EU og Fødevareministeriets Landdistriktsprogram 2007-2013

 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk