​Møde/konference midt i skovens stille ro....

Skovpavillonen byder på smukke møde- og konferencefaciliteter og idyllisk beliggenhed midt i Holsted Plantage og lige ned til Holsted Å.

Skovpavillonen er en institution i Holsted og genåbnede efter renovering i februar 2018. De nye ejere, Suzette Knudsgaard og Bjarne Lastein, vil gerne fokusere på konferencer og møder, og linke disse sammen med parrets hotel i Holsted: Hotel Postgården, som har 14 meget unikke luksus værelser/lejligheder med plads til ca 45 personer i alt. 

Skovpavillonens store sal har plads til 100 personer, og er ny-indrettet i lyse farver med et strejf af fransk elegance og råder naturligvis over det nødvendige audio/visuelle udstyr. I den tilstødende havestue byder køkkenet på lækker hjemmelavet mad såsom morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og middag samt forfriskninger i løbet af dagen.

'Vi giver vores gæster den ekstra og personlige oplevelse, som mange søger idag', siger Suzette, som ofte serverer eller assisterer i køkkenet. 'Vi satser på kvalitet i både faciliteter, mad og service og arrangerer både små møder, f.eks job interviews, til større dags-konferencer og generalforsamlinger. Skovpavillonen har kun 1 stort mødelokale, så den enkelte virksomhed får fuld fokus". Den skønne terrasse kan bruges til team-building om aftenen omkring grillen.

Kundefeedback

Vi har fået meget positive tilbagemeldinger på vores dagskonferencer, f.eks denne feedback: ​Tak for en utrolig dejlig dag, jeg kommer igen sammen med mit personale (smiley)

Mine medarbejdere nævner:

· Fine lokaler med sjæl og varme

· Styr på konferenceudstyr

· Dejlige omgivelser

· Professionel tilgang til ukendt allergi (Skaldyrsallergi)

· Fantastisk og lækker bespisning dagen igennem

· Og sidst, men ikke mindst en super god og professionel service

Se wwww.skovpavillonen.dk for tilbud på mødedag eller kontakt os på telf 23 31 91 13 eller  e-mail holsted@skovpavillonen.dk

Se mere på www.skovpavillonen.dk

​Firmainfo

UdviklingVejen

CVR-nr.: 30029380

adresseinfo

Sdr. Tingvej 10

DK-6630 Rødding

kontaktinfo