LinkedIn
Sitemap
Print
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Vejen Kommune nr. 9 på DIs listeTirsdag den 4. september kl. 22.00 blev DIs årlige måling af kommunernes erhvervsvenlighed offentliggjort.

Vejen Kommune igen i toppen af DI-analyse
For blot tre måneder siden kunne Vejen Kommune glæde sig over andenpladsen i Dansk Byggeri’s analyse. Nu er det offentliggjort, at Vejen Kommune har i år har fået en 9. plads i DI’s analyse i lokalt erhvervsklima og dermed igen kan fryde sig over en fortsat placering i top-ti.

"Vi ser tegningen af en mønsterkommune på det erhvervspolitiske område, så det vil ikke undre mig, hvis Vejen snart ligger helt i top. Vi kan jo konstatere, at kommunen konkret har taget fat i en del af de punkter, som virksomhederne ønsker, at kommunen kigger på. Det gælder f.eks. dialogen med embedsfolk og politikere, som blevet meget bedre det seneste år," siger Jesper Toft Mathiasen, formand for DI Sydvestjylland.
 
Den største fremgang i tilfredshed er i relation til information og dialog mellem kommunen og virksomhederne.
 
"Vejen Kommune har det seneste år besøgt en række virksomheder, afholdt virksomhedsrettede arrangementer om fremtidens erhvervsjord og infrastruktur, samt tiltrækning af arbejdskraft i branding og bosætnings-øjemed. Desuden er der oprettet et hurtigtarbejdende vækstteam, som står klar, hvis virksomheder oplever en akut problemstilling. Indsatsen viser, at det har virket efter hensigten, og at virksomhederne mærker forskellen," siger Ulrik Kragh, direktør i UdviklingVejen.
 
DI tager hvert år temperaturen på det lokale erhvervsklima. Undersøgelsens resultater er baseret på svar fra virksomheder, samt offentligt tilgængelige statistiske data.  
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk