LinkedIn
Sitemap
Print
Udviklingvejen
besøg vores facebook gruppe

Motorvejsrampe på finansloven


Regeringen lægger i sit forslag for 2017 op til, at der afsættes 14 millioner kroner i 2017-2019 til etablering af vestvendte ramper ved Esbjergmotorvejens tilslutningsanlæg 67 ved Vejen Øst.
 
Er oplæg, som glæder Egon Fræhr, Vejen Kommunes borgmester. "Det er dejligt, at vores arbejde med at få midler til rampen er lykkedes. En vestvendt rampe ved Vejen Øst vil i den grad gavne vores erhvervsliv, som får bedre infrastruktur. Samtidigt vil borgerne i Vejen opleve, at den tunge trafik bliver mindsket igennem Vejen by."
 
Også de lokale MF'ere glæder sig over forslaget. "Jeg jublede, da jeg hørte, at missionen var lykkedes. Jeg har gennem længere tid arbejdet for, at Vejen skulle have en vestvendt rampe. Det kommer i den grad til at understøtte væksten og udviklingen i Vejen. Det viser jo også, at det betyder noget, at have lokale politikere som talerør på Christiansborg", siger Anni Matthiesen, V.
 
Troels Ravn, S. udtaler: "Det er rigtigt godt for Vejen, både af hensyn til erhvervsudviklingen og trafikafviklingen. Rampen vil blive til stor gavn for både virksomheder og borgere. En indsats vi har arbejdet for i mange år."

Vejen, den 31.08.16
  
Anni Matthiesen, V.
 
 
 
UdviklingVejen | Sdr. Tingvej 10 | 6630 Rødding | Tlf.: 73 84 85 00 | E-mail: info@udviklingvejen.dk