Lokale ​Virksomheder der kan gøre dine kunder og ansatte trygge under Covid-19

Covid-19 situationen stiller nye krav til mange virksomheder for at holde gang i aktiviteterne og skabe omsætning. I Vejen Kommune har mange lokale virksomheder lagt produktionen om og smøget ærmerne op.

Begrebet værnemidler har slået sig fast i erindringerne hos os mennesker, som en nødvendighed for at mindske smittespredningen af Covid-19. En række lokale virksomheder i Vejen kommune producerer og/sælger nu værnemidler, eller er på anden måde er med til at gøre en forskel og gør deres kunder trygge i kampen mod Covid-19.

UdviklingVejen har lavet en liste, med de virksomheder der hjælper med til, at gøre dine kunder og ansatte trygge i denne.

SOLAR

Sælger en bred prudukt-vifte af værnemidler

Produkterne er særlig relevante for at opretholde en høj hygiejnestandard på hospitaler, skoler, plejehjem, frisører og mange andre erhverv. På legepladser i landets institutioner er der opsat midlertidige telte og håndvaskestationer, så børn og ansatte kan tilbringe flere timer udendørs. Dette kræver tilpasset og ekstra udstyr som bl.a. varme fra terrassevarmere.

Hjemmesiden - her

DAVIDSEN

Sælger håndsprit afstemt efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger og støvmasker

​Hånddesinfektionsmidler baseret på alkohol i flydende form skal indeholde 70-85% alkohol, som ethanol, og et hudplejemiddel, som f.eks. glycerin. Læs mere om Hånddesinfektionsmidlet her.

Hjemmesiden - her

P-LINDBERG

Sælger håndsprit afstemt efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hånddesinfektionsmidler baseret på alkohol i flydende form skal indeholde 70-85% alkohol, som ethanol, og et hudplejemiddel, som f.eks. glycerin. Læs mere om Hånddesinfektionsmidlet her.

Hjemmesiden - her

VEJEN-ASKOV TELT OG SERVICEUDLEJNING

Tilbyder telte i alle størrelser til brug som midlertidige klasselokaler, fælles rum, garderober mm.

Efter statsministerens udtale om at så meget undervisning skal foregå udendørs som muligt. Og med de ny regler om plads krav er virksomheden med til at løse dette problem med at tilbyde udlejning af telte m.m.

Hjemmesiden - her

DEN KREATIVE.DK

Sælger skilte information og producerer visir og skærme.

Forskellige værnemidler, udvalg, størrelser og priser. Se og læs mere her.

Hjemmesiden - her

EUROFINS STEINS LABORATORIUM

Har udviklet test, der undersøger, om der på faste overflader er forekomst af virus.

Det nye testværktøj giver produktionsvirksomheder af enhver art, serviceudbydere, forretninger, klinikker, hoteller og spisesteder mulighed for at vurdere behovet for rengøring og dokumentere, om den udførte rengøring er tilstrækkelig.

Hjemmesiden - her

​​

HØJGAARD FIRMA & REKLAMEGAVER

Sælger håndsprit & dispensere

Håndsprit er generelt mere skånsom for hænderne end almindelig håndvask, da glycerin opvejer sprittens udtørrende virkning,. Højgaard Firma & reklamegaver har valgt håndgel i deres sortiment, da det er mere behageligt at påføre hænderne. De tilbyder dispenser både som vægmontering samt en stander i rustfri stål.

Hjemmesiden - her

REICK MØBLER A/S

Har udviklet en C-Frisk bordskærmvæg.

Reick Møbler udviklet en skærmvæg, som fungerer optimalt som værn mod Covid-19 smitte på arbejdspladsen. Skærmvæggen er lavet uden ramme og med små beslag, så den ikke tager udsyn og generer i hverdagens arbejdsopgaver. Se brochure om de forskellige typer af bordskærmning her.

Hjemmesiden - her

INNOS TOOLS ApS

Forhandler hånddesinfektion og dispensere.

Nyhed hos Innos Tools ApS: Hånddesinfektion og automatiske dispensere.   ​

INNOS Hånddesinfektion er alkoholfrit, antibakterielt håndskum, der kan benyttes af til desinfektion af hænder, men også på enhver overflade, hvor man ønsker at undgå bakteriespredning og smitte. Se mere her.

Hjemmesiden - her​.

Har du et tip om en virksomhed der skal med på listen, kontakt os gerne.

KOMMUNIKATION & MARKETING

Anja Reinholdt Paarup

Mail: arp@udviklingvejen.dk

Tlf 27 13 29 23

Skype: live:749aa52e455bbe24